Saxlunden - Akupunkten

Akupressur, akupunktur, tuina-massage, qigong och kurser

  • Öka teckenstorlek
  • Förvald teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Om oss
Om oss

Susanne porträttJag heter Susanne Saxlund. Mitt företag heter Akupunkten och praktiken/kursgården kallar jag Saxlunden.

Akupunkten är min firma som jag registrerade år 2000. Jag har FA-skattsedel och är momsregistrerad.

Jag är diplomerad akupressör och arbetar även som huvudlärare i akupressur på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.
Från våren 2011 ansvarar jag även för administrationen av Axelsons akupressurutbildningar som till största delen hålls på min kursgård i Kjula.
Se mer om detta på www.axelsons.se

Jag är även utbildad till akupunktör vid Akupunkturakademin och har praktiserat på TCM-sjukhus i Nanchang i Kina. Där praktiserade jag också tuina-massage som jag även har utbildats i på Axelsons Gymnastiska Institut.

Under de senaste 16 åren har jag lärt mig ett 20-tal olika Qigongstilar varav jag håller kurser och träningar i två gamla och väl beprövade stilar som heter Tian Ti och Ba Duan Jin. Jag har både formella och informella lärarutbildningar från många olika mästare och skolor.

Jag går kompletterande vidareutbildningar årligen.

*****

Tyrgils Saxlund är fil. dr och håller föreläsningar och emellanåt kurser i litteratur, klassisk musik, filosofi och idéhistoria i samarbete med andra likasinnade.

Tyrgils är även utbildad Tarot-tolkare och gör läggningar med Tarotkort.
Tidsbokning görs via e-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den